درب یک ساختار متحرک است که مرز بین دو فضا را مشخص میکند و قابلیت باز و بسته شدن را دارد. دربها از نظر ساختار و مدل تنوع بسیار زیادی دارند. درب فریم لس چیست؟ دربهایی به سبک مدرن وجود دارند که چهارچوب مخفی و غیر قابل رویت داشته که هم سطح با دیوار هستند. درب فریم لس با فروش گستردهای رو به رو شده است که از آن در فضاهای مسکونی، اداری، تجاری و … استفاده میشود.
درب فریم لس چیست؟
در طول تاریخ انسانها همیشه به دنبال تنوع و خلق ایدههای خاص بودهاند. دربها در گذر زمان تغییرات بسیار زیادی داشتهاند طوریکه نوعی از دربها وجود داشته که لولا و چهارچوب آنها مخفی و غیر قابل دید است که به آنها درب فریم لس (Frameless) گفته میشود. گاه با توجه به ظاهر بدون چهارچوب به چنین دربهایی درب بدون چهارچوب یا فریم گفته میشود.
شرکت لوالدی (Lualdi) ایتالیا سازنده اولین دربهای فریم لس بود که با توجه به تکنولوژی و طراحی خاص به سرعت در دنیا شناخته و محبوب شد طوریکه ابتدا در پروژههای ساختمانی لوکس اجرا میشد و به تدریج مورد توجه آرشیتکتها قرار گرفت. امروز در بسیاری از ساختمانها از درب فریم لس استفاده میشود که ظاهری ساده و مینیمال داشته و برای فضاهایی با سبک مدرن بسیار مناسب است زیرا هماهنگی ایجاد میکند.
چهار چوب مخفی درب فریم لس چیست؟
چهارچوبهایی که برای دربهای فریم لس مورد استفاده قرار میگیرند مخفی بوده که دید ندارند. چهارچوب مخفی دربهای فریم لس، پروفیل آلومینیومی یا چوبی بوده که در مرحله نازک کاری در دیوار جایگذاری میشود سپس فریم بر روی ساب فریم نصب میگردد. پروفیلهای آلومینیومی نسبت به پروفیلهای چوبی رایجتر هستند زیرا کیفیت و ماندگاری بیشتری دارند که در دو نوع ساخت داخلی و وارداتی در بازار موجود هستند.
بیشتر بخوانید : راهنمای کامل نصب درب فریم لس
کاربرد درب فریم لس چیست؟
از درب فریم لس نه تنها به عنوان درب ورود وخروج اتاقها بلکه در قسمتهای دیگر نیز استفاده میشود. اولین استفاده از دربهای فریم لس به عنوان طراحی فضایی کاملا شخصی برای نگهداری اجناس گران قیمت بود که امروزه همچنان برای چنین ایدهای از آن استفاده میشود. سایر کاربردهای درب فریم لس که رایجتر شدهاند عبارتند از:
- حمام
- اتاق خواب
- سرویس بهداشتی
- هتلها و اماکن لوکس
- محیط اداری و پارتیشن بندی شده
متریالهای به کار رفته در ساخت درب فریم لس چیست؟
بیشتر چهارچوب دربهای فریم لس از جنس آلومینیوم هستند زیرا چهارچوبهای آلومینیومی هنگام باز و بسته شدن درب به صورت حداقل دیده میشوند در نتیجه ظاهر زیباتری به وجود میآورند. نوع دیگری از چهارچوب دربهای فریم لس از جنس چوب بوده که هزینه تمام شده آن ارزانتر خواهد بود. چوب با پروژههای کروی و قوسی سازگارتر بوده که اجرای آنها با آلومینیوم سختتر است.
با وجود تمام مزایا امکان عبور رطوبت از چوب وجود داشته که احتمال باد کردن آن و تاب برداشتن زیاد خواهد بود. چهارچوب دربهای چوبی به دلیل انبساط و انقباض ممکن است در سایز ابعاد درب تغییر ایجاد کنند.
دربهای فریم لس از جنس چوب، پلای وود (تخته چند لایی)، MDF و یا تلفیقی از چوب و ام دیاف ساخته میشوند. MDF و چوب برای دربهای ورودی و اتاق کاربردی هستند اما از پلای وود بیشتر در دربهایی مانند سرویس بهداشتی استفاده میشود که در معرض تماس با رطوبت قرار دارند. برای مقاوم شدن دربهای فریم لس بیشتر از رنگ پلی اورتان استفاده میشود که در برابر رطوبت مقاوم هستند و عمدتا در رنگهای خنثی مانند طوسی، سفید و مشکی دیده میشوند.
انواع درب فریم لس
انواع مختلف درب فریم لس چیست؟ چهارچوبهای درب فریم لس در دو نوع چوبی و عمدتا آلومینیومی اجرا میشوند. بخش داخلی درب نیز با چوب یا آلومینیوم بوده که از انواع متریالها برای فینیشینگ و روکش درب استفاده میشود. روکشها عمدتا از جنس بلوط، گردو، راش و … بوده که در رنگهای عسلی، فندقی، گردویی و … وجود دارند. دربهای فریم لس بر اساس نوع روکش عبارتند از:
- درب فریم لس با روکش SPL (طرح سرامیک)
- درب فریم لس با روکش رنگ پلی اورتان
- درب فریم لس با روکش چوب طبیعی
- درب فریم لس با روکش PVC
بر اساس نوع درب نیز میتوان دربهای فریم لس را به انواع زیر تقسیم بندی کرد:
- درب فریم لس با کلاف چوبی و چهارچوب آلومینیومی
- درب فریم لس آکوستیک (عایق صدا)
- درب فریم لس لولا محور (پیوت)
- درب فریم لس شیشهای
مزایای استفاده از درب فریم لس چیست؟
به کارگیری فریم مخفی سبب پایداری و حفظ عملکرد دربهای فریم لس میشود جلوه بصرب بهتری به وجود میآورد. دربهای فریم لس دارای ظاهری مینیمال بوده که به دلیل نداشتن قاب سنتی، ساده هستند در نتیجه برای استفاده در دکوراسیونهای داخلی با سبک مدرن و امروزی سازگاری بیشتری دارند.
دربهای فریم لس به دلیل نداشتن قاب فضای کمی اشغال کرده در نتیجه محیط را بزرگتر جلوه میدهند. از سویی دیگر تمیزکاری چنین دربهایی سادهتر و در مدت زمانی کوتاهتر انجام میگیرد. در نصب دربهای فریم لس میتوان از قفلهای مگنتی استفاده کرد که بیصدا بوده و بسیار مورد استقبال قرار گرفتهاند.
بهترین زمان نصب درب فریم لس
هنگامی ساختمان در مرحله نازک کاری است بهترین زمان برای نصب درب فریم لس بوده تا بتوان پروفیل (ساب فریم) را درون دیوار نصب کرد. نصب پروفیل هنگام نازک کاری باعث میشود درب به دلیل باز و بسته شدن مکرر در دراز مدت دچار ترک خوردگی نشود. اگر نازک کاری ساختمان به اتمام رسیده باشد و دهانه دیوار بزرگ شده باشد میتوان پروفیل را با کوچکتر در نظر گرفتن دربها (در حد استاندارد) نصب کرد سپس نسبت به نصب فریم اقدام نمود.
خرید بهترین درب فریم لس از نیک افرا
با توجه به حذف چهارچوب و روکوب دربهای فریم لس، با دیوار هم سطح شده که منجر به ایجاد یکپارچگی میشوند. گروه نیک افرا به صورت تخصصی در زمینه تولید و فروش انواع دربهای فریم لس با استفاده از آخرین تکنولوژی روز دنیا و نیروهای متخصص فعالیت دارد. بهترین دربهای فریم لس و سایر انواع دربها را میتوانید از طریق از گروه نیک افرا با بهترین کیفیت و مناسبترین قیمت تهیه کنید.
نیک افرا :
شرکت نیک افرا ارائه دهنده بهترین و زیباترین مدل های درب درب ضد سرقت با جنس های متنفاوت و قیمت مناسب می باشد. شما می توانید هرگونه درب ضد سرقت، درب داخلی، درهای ضد حریق و هرگونه دری که نیاز دارید را در فروشگاه ما با بهترین کیفیت پیدا کنید و برای مشاوره با کارشناسان ما در تماس باشید . برای خرید کافی است به سایت ما مراجعه کنید و در کمترین زمان ممکن و به راحتی درب خود را سفارش دهید.
- شماره تماس: 22500050
- اینستاگرام: nikafradoor