مقالات

پروفیل درب فریم لس: نقشی کلیدی در زیبایی و عملکرد

پروفیل درب فریم لس

فهرست مطلب

درب‌ها انواع مختلفی دارند که برخی از آن‌ها به دلیل طراحی خاص بسیار مورد توجه قرار گرفته‌اند. درب‌های فریم لس نوعی از انواع درب‌ها بوده که به دلیل جزئی بودن میزان چهارچوب در آن به درب‌های بدون چهارچوب معروف شده و مورد استقبال معماران و پیمانکاران قرار گرفته است. پروفیل درب فریم لس برای تهیه چهارچوب درب به کار می‌رود که یکی از مهم‌ترین اجزا است.

درب فریم لس چیست؟

درب‌های فریم لس از محبوب‌ترین انواع درب‌ها بوده که نمایی هم سطح با دیوار ایجاد می‌کند؛ در اصل فریم آن کاملا هم سطح دیوار نصب می‌شود که چهارچوب و لولا از سطح کار بیرون نمی‌زند. در چنین درب‌هایی از چهارچوب استفاده شده است اما به شکل مخفی و توکار بوده که دیدی از بیرون ندارد به همین دلیل به آن گاهی درب بدون چهارچوب گفته می‌شود. درب‌های فریم لس اولین بار توسط شرکتی در ایتالیا تولید شد که ابتدا فقط در پروژه‌های لوکس و موارد خاص استفاده می‌شد اما به تدریج استفاده از آن گسترش یافت.

What is a frameless door 1پروفیل درب فریم لس نسبت به سایر درب‌ها مقاومت بیشتری باید داشته باشد تا بتواند در عین نازک بودن مقاومت بالایی در برابر وزن درب و باز بسته شدن آن داشته باشد. بیشتر درب‌های موجود در بازار دارای فریم چوبی و آهنی هستند که برای مقاوم سازی آن‌ها از چندین لایه ضد زنگ استفاده می‌شود اما در ساخت درب‌های فریم لس اخیرا از چهارچوب‌های آلومینیومی استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید : راهنمای کامل نصب درب فریم لس

پروفیل چیست؟

پروفیل نوعی قطعه بوده که از آن در ساخت چهارچوب درب استفاده می‌شود و در بالا بردن سطح کیفی ساختمان تاثیر بسزایی دارد. پروفیل‌ها در ابعاد، قطر و ضخامت‌های مختلف تولید می‌شوند که وزن‌های متفاوتی دارند. در ساخت درب‌های فریم لس نیز از پروفیل استفاده می‌شود. پروفیل درب فریم لس در ساخت فریم‌های مخفی مورد استفاده قرار می‌گیرند و عمدتا از جنس آلومینیوم بوده که گاه ممکن است از جنس شیشه، چوب، پلی اورتان و … باشد.

پروفیل‌های چوبی که یکی از رایج‌ترین انواع پروفیل‌ها هستند به دلیل اینکه چوب قدرت جذب رطوبت را دارد ممکن است در گذر زمان دچار تاب دیدگی و از دست دادن فرم خود شود. احتمال زنگ زدن در پروفیل‌های فلزی نیز بالا بوده و لایه‌های ضد زنگ مقاومت چندان بالایی ندارند در نتیجه دچار پوسیدگی و خوردگی می‌شوند. به همین دلایل است که در سال‌های اخیر ترجیح بر این بوده از پروفیل آلومینیومی استفاده شود. پروفیل درب فریم‌لس از جنس آلومینیوم مقاومت بالایی داشته، تا مدت‌های طولانی زیبایی اولیه خود را حفظ کرده و نیاز به تعمیر ندارند.What is a profile

کاربردهای پروفیل درب فریم لس

پروفیل درب فریم لس برای ساخت چهارچوب درب‌های فریم لس به کار برده می‌شود. این نوع پروفیل‌ها در چارچوب درب منازل و اتاق‌ها کاربردی هستند و برای ساخت ریل‌ها و تهیه زهوار مورد استفاده قرار می‌گیرند. پروفیل فریم لس به عنوان قطعه برجسته در ساختار درب فریم لس، اهمیت دارد. درب‌های فریم لس با دو فریم مجهز شده‌اند که به‌طور مخفیانه زیر درب قرار گرفته‌اند تا از زیبایی ظاهری درب کاسته نشود. به این فریم‌ها با عنوان فریم لس یاد می‌شود.

فریم اول از پروفیل آهنی با ابعادهای متفاوت تشکیل شده است که در مرحله اجرای کارهای سفت‌کاری و نصب در جای خود قرار گرفته و محکم نصب می‌شود. فریم دوم از پروفیل آلومینیومی ساخته شده است که محلی برای پنهان‌کردن لولاهای مخفی و مکانی برای نصیب نشیمن قفل مگنتی است.

پروفیل آلومینیومی با استفاده از براکت‌های فولادی بر روی پروفیل آهنی نصب می‌شود که علاوه بر نصب، وظیفه تحمل وزن پنل‌های درب را عهده‌دار هستند. پس از اتمام نصب، پنل درب با استفاده از لایه‌های گچ یا دیوارپوش پوشیده می‌شوند تا تمیز و زیبا به نظر رسند. پروفیل‌های نوع فریم لس در انواع ساختمان‌های مسکونی، برج‌های چند طبقه، پاساژها، ادارات، فروشگاه‌های بزرگ، ساختمان‌های تجاری، مراکز خرید، مطب‌ها، خانه‌های ویلایی و سایر پروژه‌های لوکس کاربرد دارند.

بیشتر بخوانید: درب فریم لس با چهارچوب آلومینیومی

کاربردهای پروفیل درب فریم لس

مزایای پروفیل درب فریم لس

پروفیل‌های درب فریم لس طوری ساخته شده اند که هنگام باز و بسته شدن درب، میزان کمی از چهارچوب درب دیده می‌شود در نتیجه نسبت به سایر درب‌ها متمایز شده و نمای ظاهری زیبایی به وجود می‌آید. سایر مزایای استفاده از پروفیل درب فریم لس عبارتند از:

  • ایجاد جذابیت بصری
  • ترند روز بودن و از مد نیفتادن
  • دارای انعطاف‌پذیری و خمش مطلوب
  • تحت پوشش قرار دادن سطح وسیعی از ساختمان
  • قیمت مناسب‌تر در مقایسه با سایر نماهای ساختمانی
  • جلوگیری از ورود آلودگی‌ و گرد و غبار به درون ساختمان
  • قابلیت نصب در هر نوع ساختمان از تجاری، اداری تا مسکونی
  • کمک به تنظیم درجه حرارت ساختمان‌های تجاری و مسکونی
  • اشغال حجم کم و سبک وزن بودن در نتیجه جابه‌جایی ساده‌تر
  • نصب ساده و بدون دردسر پروفیل‌های فریم لس در محل موردنظر
  • پرطرفدار بودن بین معماران و طراحان داخلی برای دکوراسیون‌های مدرن

قیمت پروفیل درب فریم لس

Frameless door profile priceپروفیل‌ها جنس‌های مختلفی دارند که هر متریالی قیمت خاص خود را داشته و روی قیمت نهایی پروفیل تاثیر می‌گذارد. پروفیل‌هایی که از جنس آلومینیوم هستند نسبت به سایر پروفیل‌ها گران‌تر بوده اما با توجه به مزایای فراوان از نظر قیمت توجیه پذیر هستند. همچنین پروفیل‌ها در ابعاد و سایزهای مختلفی به فروش می‌رسند که روی قیمت درب فریم لس نیزتاثیر می‌گذارند. بهترین فروشنده پروفیل‌های درب فریم لس، نیک افرا است که قیمت‌ها ضمن بالا بودن کیفیت، منصفانه هستند.

نیک افرا :

شرکت نیک افرا ارائه دهنده بهترین و زیباترین مدل های درب درب ضد سرقت با جنس های متنفاوت و قیمت مناسب می باشد. شما می توانید هرگونه درب ضد سرقت، درب داخلی، درهای ضد حریق و هرگونه دری که نیاز دارید را در فروشگاه ما با بهترین کیفیت پیدا کنید و برای مشاوره با کارشناسان ما در تماس باشید . برای خرید کافی است به سایت ما مراجعه کنید و در کمترین زمان ممکن و به راحتی درب خود را سفارش دهید.

شروع به تایپ کردن برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید.