مقالات

آشنایی با انواع درب فریم لس

آشنایی با انواع درب فریم لس

فهرست مطلب

درب‌های فریم لیس در سالیان اخیر بسیار ترند شده‌اند که طراحی خاص و بی نظیری داشته و ریشه آن به ایتالیا برمی‌گردد. در چنین درب‌هایی چهارچوب معلوم نبوده در نتیجه هم سطح دیوار به نظر می‌رسند که در نوع خود منحصر به فرد هستند. در انواع ساختمان و پروژه‌های مختلف از انواع درب فریم لس استفاده می‌شود که هر کدام کاربرد و زیبایی خاص خود را دارد.

درب‌ فریم لس چیست؟

درب‌ها طوری طراحی شده‌اند که برای قرار گیری در جای خود نیاز به چهارچوب دارند. درب فریم لس طوری طراحی و ساخته شده است که چهارچوب آن بسیار باریک ولی محکم است که در درون دیوار به صورت مخفی قرار می‌گیرد. به دلیل مخفی بودن چهارچوب در درب‌های فریم لس، چنین درب‌هایی با دیوار ثابت کنار خود در یک صفحه قرار گرفته که هیچ گونه روکوبی در اطراف آن دیده نمی‌شود بلکه تنها یک درز 3 میلیمتری بین درب و دیوار وجود دارد.

درب‌های فریم لس ظاهر بسیار زیبایی داشته و برای سبک مینیمالیسم و دکوراسیون مدرن مناسب است زیرا در آن هیچ پیچیدگی وجود نداشته و همه عناصر ساده هستند. درب‌های فریم لس طوری هستند که در ساخت آن‌ها از لولای مخفی سه بعدی استفاده شده است بنابراین هنگام باز و بسته شدن دیده نمی‌شوند. برای دستگیره درب می‌توان از دستگیره‌های مخفی استفاده کرد که دید نداشته یا اینکه دستگیره‌های مینیمال مدرن را در ساخت آن به کار برد.

بیشتر بخوانید : کاربردهای پروفیل درب فریم لس + بهترین قیمت 

درب‌های فریم لس زمانی به اوج زیبایی خود می‌رسند که از کف تا سقف امتداد داشته باشند در این حالت در فضا محو شده و نمایی ایده‌آل به وجود می‌آورند. گاه با توجه به پروژه امکان اجرای درب تمام قد وجود ندارد و به ارتفاع کمتر بسنده می‌شود که لبه‌های آن می‌تواند چهارگوش یا بیضی شکل باشد. همین علت باعث شده است انواع درب فریم لس به وجود آید که هر کدام ویژگی‌های خاص و منحصر به فرد خود را داشته باشد.

انواع درب فریم لس بدون فریم

Types of frameless doors without frameدر ساخت درب‌های فریم لس از چهارچوب به صورت مخفی استفاده می‌شود تا استقامت آن حفظ شود که دید چندان زیادی ندارد. انواع مختلف درب‌های بدون فریم عبارتند از:

درب‌های بدون فریم با چهارچوب آلومینیومی

درب‌های فریم لس از نوع چهارچوب آلومینیومی بهترین نوع درب بوده که انعطاف پذیری ایده‌آلی داشته و می‌توان فرم‌های مختلف را با آن اجرا کرد. چهارچوب‌های آلومینیومی به دلیل مقاومت بالا در برابر آب و رطوبت تا مدت‌های طولانی دوام آورده و دچار تغییر شکل و پوسیدگی نمی‌شود.

درب‌های بدون فریم با چهارچوب چوبی

درب‌های فریم لس با چهارچوب چوبی یکی از زیباترین طرح‌ها را به وجود آورده که به دلیل خاصیت چوب است. چوب جاذب رطوبت و آب بوده که ممکن است دچار باد کردگی و پوسیدگی شود.‌ چوب به اندازه آلومینیوم دارای انعطاف نیست به همین علت نمی‌توان از آن در ساخت درب‌های قوس‌دار استفاده کرد.

انواع جنس درب فریم لس

درب‌های فریم لس از نظر جنس با یکدیگر متفاوت هستندکه عبارتند از:

  • درب فریم لس چوبی: یکی از انواع درب‌‌های فریم لس از چنس چوب بوده که طبیعی‌ترین ظاهر را دارد. در چنین درب‌هایی معمولا از چوب روس یا ام دی اف استفاده می‌شود اما احتمال دارد که چوب‌های دیگری مانند راش و بلوط در ساخت آن به کار برده شود.
  • درب‌های فریم لس آلومینیومی: درب‌های آلومینیومی در سال‌های اخیر بسیار محبوب شده‌اند زیرا در برابر رطوبت و خوردگی مقاومت بالایی دارند.
  • درب فریم لس شیشه‌ای: یکی دیگر از انواع درب فریم لس از جنس شیشه بوده که ظاهر مدرن دارد و انتخاب افراد جسور است.

تفاوت در متریال‌های ساخت درب به دلیل خلاقیت، پوشش دادن سلیقه و نیاز مشتریان و نوع کاربری است. اگر قرار باشد از درب فریم لس در فضاهای مرطوب یا اتاق‌هایی که در معرض رطوبت قرار دارند استفاده شود باید جنس آن طوری باشد که در برابر آب و رطوبت دوام لازم را داشته باشد.

همچنین نوع درب استفاده در مراکز تجاری، اداری و هر محیط پر رفت آمد دیگری با دربی که در منازل مسکونی استفاده می‌شود باید تفاوت‌هایی با یکدیگر از نظر ساختار و مقاومت داشته باشد به همین دلیل انواع درب‌ها وجود دارند تا بتوان هر یک از آن‌ها را در جای مناسب خود استفاده کرد.

ویژگی‌های انواع درب فریم لس

ویژگی‌های انواع درب فریم لسدرب‌ فریم لس اولین بار در ایتالیا ساخته شد که به سرعت مورد توجه آرشیتکت‌ها قرار گرفت. چنین درب‌هایی  فاقد حاشیه‌های زائد بوده در نتیجه مناسب استفاده در دکوراسیون‌هایی با سبک مدرن هستند. درب‌های فریم لس را می‌توان آکوستیک کرد تا صدا از بیرون به داخل و بالعکس منتقل نشود بنابراین باید نوع نوار درزگیر و پوشش مورد توجه قرار گیرد.

درب‌های فریم لس قابلیت روکش کردن دارند که امکان تنوع پوشش در سطح آن وجود دارد. امکان تنوع پوشش شرایطی را فراهم می‌آورد که با دیوار ثابت کناری هماهنگ شده و در کل یکدست و هموار به نظر رسند. درب‌های فریم لس را می‌توان از متریال‌هایی سفارش داد که ضد آتش بوده و مانع از گسترش آتش به اطراف می‌شوند.

کاربردهای انواع درب فریم لس

درب‌های فریم لس در ساختما‌ن‌های مدرن و پروژه‌های لوکس بیشترین کاربرد را دارند. برخی از کاربردهای درب فریم لس عبارتند از:

  • درب اتاق
  • درب کمد
  • درب حمام
  • درب تراس و بالکن
  • درب فضای مخفی برای قرار دادن و پنهان سازی اسناد، مدارک مهم و لوازم گران قیمت
  • درب پارتیشن در ادارات
  • مطب دکتر
  • فروشگاه‌ها
  • مراکز تجاری
  • هتل‌ها

قیمت انواع درب فریم لس

قیمت انواع درب فریم لسدرب‌های فریم لس از نظر جنس با یکدیگر متفاوت هستند در نتیجه نوع متریال به کار رفته در قیمت آن تاثیر می‌گذارد.‌ در ساخت درب‌های فریم لس از قطعات دیگری مانند پروفیل استفاده می‌شود که هر یک از قطعات از نظر کیفیت، اندازه، سایز، ضخامت و … با یکدیگر تفاوت‌هایی دارند. مناسب‌ترین و با کیفیت‌ترین درب‌های فریم لس را می‌توان در نیک افرا یافت.

خرید انواع درب فریم لس از گروه نیک افرا

درب‌های فریم لس ظاهر بصری زیبایی به وجود آورده و به دلیل خاص بودن بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. گروه نیک افرا به صورت تخصصی در زمینه طراحی، تولید و فروش انواع درب فریم لس فعالیت داشته که جزو برترین برندها در ایران است. متنوع‌ترین و با کیفیت‌ترین انواع درب‌ها در نیک افرا موجود بوده که مشتریان گرامی بدون هیچ محدودیتی می‌توانند مورد دلخواه خود را سفارش داده و از میان مدل‌های موجود انتخاب کنند.

نیک افرا :

شرکت نیک افرا ارائه دهنده بهترین و زیباترین مدل های درب درب ضد سرقت با جنس های متنفاوت و قیمت مناسب می باشد. شما می توانید هرگونه درب ضد سرقت، درب داخلی، درهای ضد حریق و هرگونه دری که نیاز دارید را در فروشگاه ما با بهترین کیفیت پیدا کنید و برای مشاوره با کارشناسان ما در تماس باشید . برای خرید کافی است به سایت ما مراجعه کنید و در کمترین زمان ممکن و به راحتی درب خود را سفارش دهید.

 

شروع به تایپ کردن برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید.